Важливо Волинь Новини

Відбулась благодійна новорічна акція «Бог у серцях». Фоторепортаж

Напередодні Нового року в обласному притулку для дітей відбулася чергова благодійна акція «Бог у серцях». Почалося свято для дітей з молитви  «Отче Наш» та «О, Пречиста Діво Богородице», слова промовляли разом з присутніми організатор благодійної акції Олена Бекеша та духівник Марія Гурко.

Дитяча англомовна академія успіху «Jonnnik» подарувала дітям ігровий новорічний настрій. Дітки робили новорічні іграшки у формі Діда Мороза та ельфа, які прикрасили новорічку ялинку дитячого будинку.

Після ігор на дітей традиційно чекав солодкий стіл. Свіжі фрукти, цукерки від ТМ «Chocoboom» та смачні кекси і печиво від ТМ «Добра Хлібина» підсолодили день малечі.

Працівники патрульної поліції розповіли дітям про безпеку, а також подарували брошури ПДР (правила дорожнього руху). Виготовляли з дітьми флікери (значок, який відбиває світло в темряві й допомагає швидше побачити пішохода в нічний час).

Щедрівки та різдвяні колядки лунали у виконанні юних артистів-вихованців «Spivanochka show», а керівник вокального ансамблю Тетяна Ярошик навчала дітей колядувати. Вихованці «Spivanochka show» подарували дітям не лише святкові пісні, а й канцтовари, сорочки для хлопчиків та прикраси для дівчаток.

По завершенню благодійної акції Дід Мороз та Снігуронька дарували діткам новорічні солодкі подарунки, вітали дітей з Новим роком та Різдвом Христовим, а малеча охоче розповідала новорічні вірші. Також на діток чекало безліч приємних подарунків від оргкомітету Премії «Люди року.Волинь»: караоке-мікрофон з картою пам’яті, щоб діти могли співати та танцювати під музику, теплий одяг (зокрема светри, футболки, шапки, куртки, теплі шкарпетки), тюль в дитячу кімнату. Анюта Климовець та Ліза Королюк презентували одяг, солодощі та іграшки від Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 та гімназії №14 імені Василя Сухомлинського. Спорт – це здоров’я, тому футбольні м’ячі та ігрові набори «Дартс» подарували діткам представники ТРК «Аверс».

У період новорічних та різдвяних свят дітям особливо потрібна увага. Слова подяки від заступника директора обласного дитячого притулку Прокопчук Нелі Аркадіївни та гучне вигукування «Дякую» від дітей – це приємна нагорода усім, хто причетний до створення свята.

       Організатор благодійної акції «Бог у серцях» Олена Бекеша закликає усіх та кожного зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни нашої держави виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. «Потрібно допомагати тим, хто так потребує турботи та обачливості, любові та тепла, слушної поради та батьківської опіки. Адже двері притулку завжди відкриті. Знайте, чужих дітей не буває. Координати обласного дитячого будинку та телефон: м. Рожище, вул. Шевченка, 89, тел.: (03368) 22561

Дякую усім, хто долучився до благодійної акції «Бог у серцях» на Премії «Люди року». Приємно, що на пропозицію створити свято та погратися з дітками відгукнулося чимало добродіїв, усім, хто приділив час та відвідав притулок разом з нами щире дякую: Ірина Петелицька, Вадим та Олег Левценюки, Тетяна Ярошик, Оксана та Анюта Климовці, Ліза Королюк, Ірина Загорська, Неля Прокопчук, Євгенія Нашутинська, Олександр Слабецький, Ольга Шмігель, Роман Ткачук, Марія Устіна, Оксана Коба, Марія Гурко, Світлана Балабат, Інна Кулініч».

Читайте наші новини у мережі Facebook   

Leave a Comment