Новини

Новий Рік 2020: в чому зустрічати?

Зовсім скоро Новий рік 2020 року, який за східним календарем буде роком Білого Сталевого Щура. З цієї тотемної тварини починається дванадцятирічний цикл китайського календаря. Це означає, що рік буде важливим для кожного зі знаків Зодіаку. На Сході знають, що планувати своє майбутнє, змінювати його потрібно саме в рік Щура. Дуже важливо правильно зустріти Новий рік 2020.

Про те, яку сукню обрати на Новий рік, жінки замислюються вже на початку грудня. Тож, для того щоб не розлютити господаря року – Щура, варто вибрати відповідний наряд відповідно до порад фахівців в області моди і краси, астрологів. Основні поради під час вибору вбрання на Новий рік 2020:
.
Колір
Кожен рік асоціюється з певним кольором. У Рік Сталевого Щура краще вбиратися в одяг білого або сірого кольорів і їх відтінки: молочний, кремовий, бежевий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний. Добре виглядатимуть елегантні наряди пастельних, кавових відтінків, чорного кольору. А ось одягу червоного, синього, зеленого кольорів, а також нарядів з хижими принтами слід уникати. Астрологи радять одягати одяг певних відтінків, залежно від того, про що ви мрієте в 2020 році. Щоб привернути удачу, варто одягтися в біле, а якщо чекаєте змін в особистому житті – у сіре.
.
Декор
На новорічній сукні допускаються паєтки, блискітки або стрази. Можна навіть зшити сукню з тканин із люрексом.
.
Аксесуари
Якщо сам наряд може буквально горіти, то аксесуари до нього підібрати краще простіші або зовсім відмовитися від них. Важливо дотримуватися балансу, тільки тоді вдасться продемонструвати бездоганне відчуття стилю. В аксесуари обирають прикраси з металу або з металевими елементами. Це можуть бути ремені з красивими пряжками, клатчі з химерними застібками. Прикраси потрібні золоті або срібні. Акцентувати увагу варто на брошках, підвісках або кулоні. Новорічний тренд 2020 року – хутряне оздоблення.
.
Атмосфера
Йдеться про те, що, вибираючи вбрання для новорічної ночі, треба враховувати атмосферу святкування. Наприклад, немає сенсу вбиратися у вечірню сукню і туфлі на шпильці, якщо зустрічати Новий рік доведеться вдома. Варто одягти зручний одяг: светр, домашню сукню. І навпаки – майбутня галаслива вечірка – привід одягтися стильно. При цьому одяг має бути зручним, з натуральних тканин.
.
Фасон
В тренді – сукні на одне плече, як ніколи, актуальна маленька чорна сукня з блискучими вставками і сукня в підлогу з акцентом на розріз. Замість сукні можна підібрати тандем у вигляді плісированою спідниці середньої довжини або максі зі струмливим атласним топом або однотонною сорочкою. Упевнені в собі жінки можуть одягти в новорічну ніч комбінезон з укороченими брюками, звуженими донизу або, навпаки, дуже широкими штанинами.
.
Взуття
Перевагу віддають зручному взуттю, і не важливо, який у нього фасон або висота каблука. Єдине застереження стосується тапок: їх у Новий рік краще залишити в шафі.
.
У чому зустрічати Новий рік згідно зі знаками Зодіаку:
Овен. Може одягнутися в свято мега-яскраво, в наряді повинні бути присутніми паєтки або він сам зшитий з блискучого матеріалу. Не зайві тут великі прикраси.
Телець. Астрологи радять одягатися в біле, наприклад, у сукню зі струмуючих тканин з вирізом оливкового або коричневого кольору. Доповнити образ прикрасами кольору золота.
Близнюки. Загальна рекомендація для повітряних знаків – одяг прохолодних світлих відтінків, наприклад, перлового або попелястого, асиметричного крою.
Рак. Цінувальникам домашнього затишку Ракам потрібен наряд зручного фасону пастельних відтінків. З прикрас: тонкі ланцюжки, сережки-пуссети.
Лев. Знаки вогню можуть одягти одяг металевих і золотих відтінків. Образ не можна перевантажувати аксесуарами, вибирають кілька золотих прикрас.
Діва. Девіз ночі для них: дорого, стримано, елегантно. Тому надягають сукню в підлогу або комбінезон вільного крою, брючний костюм.
Терези. Сріблястий колір приносить удачу цьому знаку, жіночний образ доповнюють масивні прикраси.
Скорпіон. Акцентувати увагу треба тільки на одному: можна вибрати маленьку чорну сукню, але з великим вирізом в області спини. З аксесуарів – великі сережки і модний клатч.
Стрілець. Можуть дотримуватися практично будь-якого образу, але відчувати в ньому при цьому потрібно комфортно. З кольорів: білий, сірий, блакитний.
Козеріг. Потрібно обрати м’які сукні-міді, що не утрудняють рухів, брючний комплект спокійних природних відтінків або костюм зі спідницею з ненав’язливим принтом.
Водолій. Астрологи радять бунтівникам по природі кардинально змінити імідж.
Риби. Тільки білий колір! Акцент зробити не на одязі або аксесуарах, а на зачісці.
.
Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment