Важливо Волинь Новини

“Олів’є для солдата”: лучан закликають долучитись до благодійної акції

ГО “Розвиток Мікрорайонів Міста” спільно з ТОВ “LinkTrans” організовують благодійну акцію для воїнів, які на зимові свята не будуть, як усі ми, в колі рідних та близьких, а боронитимуть Україну на Сході.

“Закликаємо жителів Луцька долучитися до нарізання салату та приготування вареників для наших захисників, які перебувають на Сході України. А також збиратимемо солодощі, сухофрукти, фрукти, консервовані закрутки (джеми, огірки, помідори, салати)”, – пишуть благодійники.

Акція “Олів’є для солдата” з ініціативи ГО ” Розвиток Мікрорайонів Міста” відбуватиметься вже вдруге. Минулого року небайдужі лучани та жителі Вишкова виготовили та відправили на Схід близько 300 кг олів’є, 120 кг вареників та більше тонни різноманітних солодощів, закруток, випічки, згущеного молока, тушонки. До акції долучилися підприємці.

“Не сидимо ні секунди: рік починаємо з добра!На Схід поїдуть члени громадської організації, капелан. Водій також незмінний”, – коментує учасниця ГО та мешканка мікрорайону Вишків Наталія Грушка.

До нарізання салату та приготування вареників для захисників Україні усіх небайдужих лучан закликають долучитися 1 січня.

“Збір солодощів, сухофруктів, фруктів, консервованих закруток (джеми, огірки, помідори, салати). Ліпити вареники та готувати олів’є розпочнемо о 15:00 за адресою: вул. Вахтангова, 10в.

2 січня вирушаємо до наших захисників на Схід, щоби привітати їх з Новим 2020 роком.”

Для отримання детальної інформації, телефонуйте: 0958698333 (Наталія), 05014224 (Іванна), 0506472782 (Інна).

 

Leave a Comment