Важливо Волинь Новини

Скільки цьогоріч коштуватиме новорічна ялинка у Луцьку?

Всі  ми з нетерпінням чекаємо Нового, 2020, року і заможні, і небагаті, і дорослі, і малі. Символом цього свята, без сумніву, українці вважають ялинку.

Чи в нашому житлі вона буде штучною: з  ПВХ-плівки, литого пластику, волосіні та дроту, чи — натуральною (ялина, ялиця, сосна), вирішує кожен відповідно до власних вподобань та вмісту гаманця.

Отож, я поцікавилась у магазинах та в інтернет-мережі про ціну штучних “лісових красунь”. Ціна коливається залежно від виробника, матеріалу, вартості доставки. Скажімо, ялинка заввишки 55 сантиметрів коштує приблизно 45 гривень, 75 см. — 89 гривень, 150 см. — 444 грн., 270 см. — 1900 грн.

На мій подив, деревце з лісу обійдеться дешевше, та й приємніше вдихати ефірні масла, а не запах пластику. Найменше вічнозелене дерево (карпатську ялину) заввишки 30 сантиметрів можливо придбати  за ціною 60 гривень. Замовити ялинку з грудкою землі (для довшого зберігання) від 60 до 150 см. вдасться в інтернет-мережі за 100 — 250 грн. Придбати дерево до свята волиняни можуть біля Варшавського та Старого ринків, на ринках у мікрорайонах Луцька, де ціни теж на будь-який гаманець. Також в асортименті продукції однієї з Луцьких фірм наявні  невисокі  ялинки в горщиках вартістю від 150 до 600 гривень. В кого високі стелі в будинку — може купити дерево до свята, висота якого досягає 3 або 4 метри, за 4 чи 5 тисяч гривень.

У підсумку, бачимо, що забезпечити новорічний настрій у вигляді ялинки може дозволити собі кожен. Це коштуватиме від 45 до 5 000  гривень. Бажаю всім щасливого Нового року і не скупитися на вічнозелене дерево, яке прикрасить Вашу оселю!

Ольга Купчинська

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment