Волинь Новини

Керівництво області та міста взяли участь у святковій різдвяній месі у кафедральному соборі Петра й Павла, що у Луцьку

Святкове богослужіння у Кафедральному костелі Святих Апостолів Петра і Павла відвідала заступниця голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, аби привітати християн Волині, які відзначаються Різдво за григоріанським календарем.

– Дорога громадо, щиро вітаю нас із вами із таким світлим святом. Зичу вам добра і здоров‘я, аби у ваших домівках панував родинний затишок і дитячий сміх. Бажаю у наступному році перемог у всіх добрих діяннях. Нехай Бог буде у вашому серці і домі. І нехай процвітає Україна. Христос народився, – сказала по завершенню святкової меси Світлана Євтихіївна та передала вітальний адрес від голови ОДА настоятелю церкви.

Слід зауважити, що на богослужінні були присутні священослужителі різних конфесій, які також вітали вірян з величним святом народження Христа. Адже, як відзначив представник Волинської єпархії ПЦУ, не важлива дата, важлива – подія.

До слова, Різдво Христове за григоріанським календарем відзначають Католицька церква, протестантські церкви, а також помісні православні церкви.

Святкова меса завершилася спільним виконанням “Молитви за Україну”.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment