Важливо Волинь Новини

У Луцьку шукають землю для будівництва нового сміттєзвалища

У Луцьку для будівництва нового полігону твердих побутових відходів шукають земельну ділянку. Про це під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Так, у бюджеті Луцької громади на 2020 рік передбачили 10 мільйонів гривень на реконструкцію сміттєвого полігону у Брищі. На запитання колег про те, чи не логічніше було б використати ці кошти на будівництво нового полігону Ігор Поліщук відповів, що Луцькрада зараз шукає підходящу земельну ділянку.

За словами Ігоря Поліщука, фірма-підрядник з Харкова розробляє проектно-кошторисну документацію і у січні цей процес завершиться.

«Для будівництва нового полігону потрібно знайти земельну ділянку. На будівництво нової черги полігону є земельна ділянка, яка в черзі і за яку міська рада сплачує кошти. Після цього ми будемо оголосимо тендер і приступимо до реалізації проекту. Як тільки земельну знайдемо, будемо вирішувати, чи будувати новий полігон, та що робити зі старим», – сказав радник Луцького міського голови.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment