Новини

“Сьогодні не бійтеся сміливих кроків!”: астролог радить українцям бути рішучими

Сьогодні, 24 грудня, вдаватимуться сміливі і відчайдушні кроки. Досягти успіху можна несподівано легко, якщо не заважатиме нерішучість, впевнена астролог Олена Максимова.

Дійте сміливо і не намагайтеся передбачити результат своїх дій, – радить астролог. – Просто вірте у свою щасливу зірку. Найкраще вдаватиметься робота у колективі. Заробітки надійдуть увечері. Різко підвищується плодючість організму. Не допустіть появи небажаної вагітності. Пильнуйте під час оформлення фінансової документації. Не допускайте переплати за надані послуги. Демонструйте обранцям свою довіру. Дозвольте їм спланувати ваш романтичний вечір. Розслабтеся і отримуйте задоволення“.

Овен

Намагайтеся не робити коханим зауважень. Вони їх сприйматимуть як особисту образу. Будьте щедрими на компліменти.

Телець

Не беріть участі у майнових суперечках. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Бережіть свої речі від пошкодження у публічних місцях.

Близнюки

Не пропустіть нагоди зав’язати нове знайомство. У вашому житті починається чергова романтична смуга. Шукайте свою пару.

Рак

Спостерігатиметься позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе обновкою.

Лев

Оминайте авантюрні фінансові пропозиції. Спостерігайте за зміною економічної ситуації. Не ризикуйте власними грошима.

Діва

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Терези

У вашій душі боротимуться сумніви і сподівання. Поговоріть з коханими відверто. Усе швидко з’ясуєте і заспокоїтеся .

Скорпіон

Цей день не принесе суттєвих прибутків. Обмежтеся необхідними щоденними покупками. Близьким людям потрібна ваша допомога. Підставте своє сильне плече вчасно. Будьте терпеливими.

Стрілець

Витрати не покриватимуться прибутками. Не варто займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості. Вигідних пропозицій не буде.

Козеріг

Ваші спроби збільшити свої заробітки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Не позичайте людям гроші.

Водолій

Очікується надходження прибутків. Вдало скористатися ними ви не зможете. Зачекайте з витратами. Добре пройдуть банківські операції.

Риби

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат і до неочікуваних виграшів. Набридатимуть залицяння неприємної для вас людини.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment