Важливо Волинь Новини

У Волинській обласній дитячій лікарні побував Святий Миколай. ФОТОРЕПОРТАЖ

Вчора, 19 грудня в обласній дитячій клінічній лікарні багато гостей. Дітлахів, які, на жаль, знаходяться на лікуванні вітали із Днем Святого Миколая.

Юлія Панасюк з групою волонтерів були виконавцями дитячих бажань, які писали важкохворі дітки в листах до Святого Миколая. Мрії збуваються! Велосипеди, самокати, ручні годинники, ведмеді, ляльки… кольорові гелеві кульки – з подивом та радістю отримували пацієнти педіатричного відділення №3. Дитячий колектив “Волинські забавлянки” співали веселих українських пісень.

Чудовим подарунком від Волинського обласного відділення Дитячого фонду Україна став святковий концерт. Народний театр ансамблю “Зорецвіт” (керівники Марія Щербатюк та Джаніна Череп) Ківерцівського центру позашкільної освіти зачарував усіх присутніх мистецьким виконанням танцювальних композицій. Костюмоване диво милувало глядачів.

Традиційним гостем на Свято Миколая в обласній дитячій клінічній лікарні є Голова Волинського благодійного фонду “Дитяча місія Україна”. Людмила Лонюк привітала батьків зі святами, а малеча отримала щедрі подарунки.

Неочікуваним був візит у педіатричне відділення №1 начальника територіального управління Служби судової охорони у Волинській області полковника Володимира Сюйви з колегами. Вони подарували у відділення для пацієнтів багато розвиваючих ігор та матеріалів для організації дитячого дозвілля.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment