Волинь Новини

Роботодавці Волині отримали завдання на 2020 рік

Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець взяла участь у звітно-виборних зборах Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців. Зустріч відбулася 17 грудня 2019 року в конференц-залі СП ТОВ «Модерн-експо. Також на засідання були присутні голова обласної ради Ірина Вахович, представники бізнес-структур, громадськості та навчальних закладів.

У тристоронньому діалозі бізнес-влада-громадськість учасники конференції обговорили основні питання розвитку підприємнитсва на Волині, окреслили основні завдання для роботодавців на наступний рік та обрали нового голову правління. Ним став генеральний директор СП ТОВ «Модерн-Експо» Петро Пилипюк.

Варто наголосити, що Волинське об’єднання організації роботодавців найбільш впливове об’єднання волинського бізнесу, яке успішно представляє та захищає інтереси роботодавців як на Волині, так і на всеукраїнському рівні. Завдяки роботі об’єднання, яке тісно співпрацює з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, створюються сприятливі умови для розвитку бізнесу у різних секторах економіки області та здійснюється конструктивний соціальний діалог на всіх рівнях територіального устрою нашого регіону.

Світлана Мишковець подякувала Волинському об’єднанню організацій роботодавців за активну позицію у сфері працевлаштування волинян та наголосила на важливості подальшої тісної співпраці із органами виконавчої влади в області.

– Завдяки вашій роботі та чіткій позиції, тисячі наших співгромадян мають де працювати та отримують за це гідну заробітну плату. Від вашої роботи залежить добробут волинських родин, – наголосила заступниця голови облдержадміністрації. – Співпраця бізнесу та влади напрочуд важлива. Адже наша співпраця тільки позитивно впливає на розвиток підприємнитства на Волині та створення нових робочих місць.

Окрім цього, учасники засідання розглянули ряд рекомендацій Федерації роботодавців для Уряду України та обговорили рейтинг регіонів у сприянні створення робочих місць.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment