Волинь Новини

У Луцьку оголосили конкурс на кращу концепцію території замість Центрального ринку

У Луцьку оголосили Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території, прилеглої до Луцького замку . Про це стало відомо із рішення виконавчого комітету, – пише на своїй сторінці у Facebook радник Луцького мера Ігор Поліщук.

Посадовець стверджує, що члени журі обиратимуть кращий варіант концепції облаштування території, що позв’язує парк зі Старим місто, та прикрашатиме Луцький замок.

За його словами, там мають бути зелені насадження, дитячі майданчики, оглядові майданчики та прогулянкові зони. При цьому, як зауважує, допускатиметься торгівля продовольчими товарами за умови належного оформлення і дотримання санітарних вимог.

«Можлива торгівля сувенірами, облаштування парковки, різноманітні атракції, що буде цікаве як для лучан, так і для гостей міста. Територія, на якій наразі знаходиться Старий ринок має стати такою, що гармонійно поєднає парк, що швидко розвивається, модернізується й користується попитом у лучан та Старе місто й Луцький замок», – додав Ігор Поліщук.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment