Волинь Новини

Заступник Коцана йде з університету

Проректор з економічно-господарської роботи йде з посади. Про це Василь Подляшаник написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

“Дорогі колеги! На прощання годиться щось говорити. Сказати хочеться багато чого, але буду лаконічним. За 14 років спільної роботи з вами я переконався, що наш колектив найкращий, адже завдяки нашій команді університет став академічним центром, зайняв високі позиції в системі освіти. Ми досягли дійсно значних результатів!
Хочу подякувати всім вам разом і кожному окремо за злагоджену працю, гарну роботу, за підтримку і розуміння, чуйність і людяність, за дружбу і приємне спілкування, за яскраві моменти і геніальні ідеї, за одностайність і колективну силу які незмінно панують в нашому колективі. Хочеться особливо подякувати своїй сім”ї за розуміння, які часто-густо не отримали уваги через брак часу! Хочу побажати всім досягнення намічених цілей і, звичайно ж, стабільності. Йдучи з посади, я не покидаю вас. Це важливо, адже ми як і раніше залишаємося якщо не близькими друзями, добрими приятелями точно“, йдеться у дописі.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment