Новини

Субсидії в Україні: скільки грошей українці отримують на руки

За субсидією в листопаді звернулося менше людей, ніж в цей же час минулого року.

Субсидії в Україні в листопаді 2019 року отримали близько трьох мільйонів українців. Цими державними пільгами скористалися два мільйони людей.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на заступника міністра соціальної політики України Віталій Музиченко.

“Такі цифри говорять про те, що за два місяці цього року за субсидією звернулися на 60% менше громадян, ніж за цей же період минулого року”, – повідомив чиновник.

Середня субсидія на одного людей наразі становить близько 800 гривень. Одержувачі пільг можуть розраховувати на знижку в 20-25%.

“Середній розмір пільг в листопаді – близько 800 гривень на 1 людину, по субсидіях – більше 1200 гривень на одне домогосподарство. Більше випадків субсидій, тому що розмір більше. Для одержувачів пільг невелика знижка 20-25%”, – сказав він.

Музиченко зазначив, що на сьогоднішній день приходять платіжки в повному обсязі щодо нарахованих і спожитих послуг. Про розміри субсидій і пільг громадян інформуватимуть SMS.

“Я звертаю увагу всіх пільговиків, якщо вам не прийшло SMS-повідомлення, якщо ви не розумієте, нарахована або пільга не нарахована, необхідно звернутися до служби соцзахисту населення для уточнення деталей”, – зазначив Музиченко.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment