Новини

5 ймовірних убивць, серед них – правоохоронець: з’явилися вражаючі подробиці смерті Дениса Чаленка

Рідні загиблого переконані, що син не міг сам впасти під потяг. Поблизу колій вдалося виявити телефон та камінь, який був у крові, що не належала Денису. Експертиза ДНК показала, що біля тіла хлопця знайшли чужий кривавий слід.

Читайте також: Вбивство школяра: з’явилися несподівані подробиці

“Генетичні сліди крові виявлені в змиві сліду не збігаються з генетичними ознаками зразка крові Чаленка Дениса. Належить невстановленій особі чоловічої генетичної статі”, – зачитує батько загиблого Віктор Чаленко.

Про це мовчали в поліції, як оголошували результати медичної експертизи в Києві. Тоді батькам повідомили, що хлопець зазнав смертельних травм сам, бо на його тілі не знайшли слідів побиття. Батьки ж і досі певні, що їхнього сина жорстоко вбили. Батьки знаходили сліди крові за сотні метрів від рейок. Цього тижня виявили й камінь, імовірно, в крові, поруч чийсь телефон.

Батько Дениса каже, що за їхніми даними, сина вбивали п’ятеро, серед них і підлітки, і дорослі. Один із них, мовляв, пов’язаний із поліцією.

“Я знаю, що в цій справі фігурують співробітники поліції. Вони били і добивали. Повністю підробляли справу під поїзд”, – каже чоловік.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment