Важливо Волинь Новини

Позитив чи негатив: чого більше? Відгуки лучан про оплату проїзду е-квитком

Проїзд у маршрутці та його опалата – це болюча тема для більшості лучан впродовж крайнього місяця, тому ЗМІ (і ми в їх числі) не перестають про це писати. Але ви, наші любі читачі, зауважили, що ми багато негативу пишемо про зміни, які відбуваються в місті. Тож ми почули ваші зауваження і запитали у лучан, які позитивні зміни вони відчули з появою City Card. У відповідь люди написали багато хороших відгуків про реформу, мовляв, картку можна отримати швидко, а з нею краще і зручніше.

“Я погоджуюсь що дуже багато моментів недопрацьовано. Черги були на початку. Зараз взагалі ніяких проблем немає, тиждень назад отримав картку за 2 хв. Але в загальному ідея хороша.” – написав наш читач Віктор.

І його думку підтримали багато лучан.

“Зручно їхати, якщо їдеш десь із центру в центр, не в час пік і нікуди не спішиш”.

“Мені зручно. Всі звикнуть і все буде добре”.

“Користувався додатком ; все працює . Кумарять лише ліниві олені зі своїм “передайте за проїзд”. Відтепер принципово не передаватиму чужі гроші”.

Але кілька речей таки турбують тих, кому подобаються зміни, це: один валідатор на всю маршрутку, які ще й переповнені через бойкот перевізників та недоробки у додатку City Card Lutsk.

Читайте також: “Гальма можуть просто не спрацювати. Це смерть для більшості пасажирів” – водії скаржаться на переповнений транспорт

“По місту їздити зручно ніби, але зважаючи на те, що я живу за містом, куди тепер не їде абсолютно нічого, то ситуація доволі таки сумна”.

“Користуюсь карткою – подобається, швидко розраховуюсь. Не потрібно лізти в гаманець і рахувати гроші. Дійсно незручно, що в маршрутках один валідатор, гадаю треба ставити на другі двері теж”.

“Мобільний додаток не показує: останню сплату, останнє використання. Як можна потім довести, що ти сплатив за проїзд? А так, в цілому дуже зручно, користуюсь лише мобільним додатком, але варто надати мешканцям користуватися при розрахунку банківською карткою з функцією pay pass. В маршрутці на задні двері також потрібні валідатори”.

Але в коментарях знайшлися і ті, хто невдоволений впровадженням е-квитків, і ми просто не можемо про це не написати, бо це буде нечесно.

“Ще б так маршрутчиків зобов’язали привести в належний стан автобуси, а то на ржаві тазики причепили систему, яка недешево коштує.”

“Відгук по сіті кард – негативний. Краще було б готівкою. Пікнув сматфоном 1 раз, обновив – показало ту саму суму. Думав не пройшла оплата, пікнув ще раз – показало 2грн. Дзвонив на підтримку – сказали не треба було 2 рази пікати.”

“Негативний! Ну купила я city card. А де я можу нею розплатитися якщо маршруток то немає?! Раніше вийшла з дому з налом в гаманці і поїхала куди потрібно, а зараз вийшла з картою, на якій є гроші, і нікуди не заїду (для прикладу з 33-го на Ковельську, тролейбуси туди не їдуть). А для тих, хто напише “на таксі”, я – не дочка депутата туди-сюди на таксі кататися. А ті, хто так жопу рве за карти, бо ж так ідемо в Європу… То, можливо, і йдемо, але з такими умовами, які виникли, ідемо в ту Європу пішки.”

“Негативний, в мене повний бойкот тільки машиною тепер, пішки, або велосипедом. Незручно геть, купа народу, немає автоматів, проблем більше, а комфорту нуль. Мені зручніше було готівкою, тепер ще треба думати де поповняти, якщо забув поповнити – не проїдеш. Я вважаю, це утопія і деградація. Якщо так подумати, то вони реально вбивають транспорт і роблять все, щоб люди в нього не сідали.”

У коментарях під постом у мережі Фейсбук. де ми і запитували думку лучан, є навіть поради “освоювати” електроскутери та електросамокати. Якщо хочете вступити в дискусію та прочитати більше, то вам сюди.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment