Волинь Новини

Ігор Терещенко нещодано повернувся з війни та створив найуспішнішу ОТГ

Ігор Терещенко нещодавно повернувся з війни. Зі зброєю в руках він, разом зі своїм сином, захищали східні рубежі нашої держави.

По це йдеться на офіційній сторінці Маневицького центру зайнятості.

Читайте також: Голова ОТГ готовий перекривати дороги, якщо Підгайці приєднають до Луцька

«У Збройних силах України я прослужив більше 18 років, 5 із них був за кордоном, у миротворчих місіях: Ірак, Югославія, Ліберія, Ліван… Коли в 2007 році демобілізувався, вирішив служити своїй Батьківщині в іншому статусі. Запропонував свою кандидатуру на посаду сільського голови. Люди мені повірили. Рік був заступником голови районної ради. Нині повернувся до своїх земляків у новому статусі – керівника Прилісненської об’єднаної територіальної громади Маневицького району».

Зараз ОТГ вражає сучасними будівлями та позитивними змінами. Нещодавно тут з’явився свій центр надання адміністративних послуг, а також повністю облаштували старий занедбаний клуб, відкрили амбулаторію, відремонтували будинок культури в селі Городок, будують школу в Карасині, створили унікальний зимовий сад та ще багато інших об’єктів соціальної сфери, які так необхідні громаді. Чимало зроблено за ініціативи Ігоря Терещенка.

Варто зазначити, що від утворення громади її керівник постійно співпрацює з Маневицькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості у тому числі, зокрема, організовуючи громадські роботи. Завдяки їм вдається розв’язати низку актуальних для громади питань, а також, за відсутності постійних місць роботи, надати безробітним можливість легально працювати на користь ОТГ.

«Я прожив тут ледь не 45 років. Кожну людину знаю в обличчя. І мене всі знають. Є бажання працювати, люблю свою роботу, переймаюся нею і хочу багато чого змінити, аби людям було комфортніше. Підібрав дуже потужну й згуртовану команду, з якою, сподіваюся, зробимо багато. Децентралізація в дії – це навчитися заощаджувати, аби розвивати громаду»,– розповів Ігор Терещенко.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment