Новини

У Луцькій міській раді готові вибачитись перед Гнідавським цукровим заводом за поширення неправдивої інформації

У Луцькій міській раді готові вибачитись перед Гнідавським цукровим заводом за поширення неправдивої інформації про те, що ніби підприємство забруднює річку Жидувка.

Читайте також: ЧОМУ ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА ВКОТРЕ ВВОДИТЬ В ОМАНУ ЛУЧАН. ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ

Про це заявили у відділі екології Луцької міської ради.

«На основі проведених досліджень нам вдалося з’ясувати, що Гнідавський цукровий завод не був джерелом забруднення річки Жидувка, показники в нормі. Натомість є перевищення показників в районі вулиці Станіславского та поблизу заводу Кромберг енд Шуберт. Наша робота – точно дослідити джерело забруднення, а те, що, як кажуть, спаплюжили честь підприємства – завжди можна вибачитись.  Аби перевірити Кромберг – треба чекати дозволи з Києва, це займе десь 2 тижні, але ми працюємо», – наголосила начальник відділу екології Луцької міської ради Оксана Лисак

Нагадаємо, що нещодавно Луцька міська рада на своєму офіційному сайті опублікувала інформацію про те, що Гнідавський цукровий завод є джерелом забруднення річки Жидувка.

Журналісти видання Волинь infa продовжуватимуть слідкувати за ситуацією і проконтролюють чи текст публічного вибачення буде опублікований на офіційному сайті Луцької міської ради, так як були опубліковані звинувачення.

Читайте наші новини у мережі Facebook

Leave a Comment