Новини

У Луцьку обиратимуть Міс принцесу України 2019

Традиційно під гаслом «Краса єднає Україну» проходить конкурс краси “Міс принцеса України». Тридцять учасниць вже пройшли у своїх містах нелегкі випробування у вигляді кастингів та приїдуть зі Львова, Донецька, Маріуполя, Луганська та інших областей на Волинь. Саме у Луцьку, в приміщенні муздрамтеатру, 2 листопада відбудеться мега фінал та боротьба за головний приз – 300 000 грн. Ювілейний X Національний конкурс краси дасть можливість учасницям отримати замість 7 титулів, аж 10, а переможниця представить країну на Міжнародному конкурсі краси – «Міс Принцеса Світу» 2020.

Традиційно красуні матимуть чотири виходи: у футболках з логотипом
конкурсу розповідатимуть про себе; у коктейльних та весільних сукнях та купальниках. Між виходами дівчат публіку розважатимуть артисти сучасного шоу-бізнесу.

Хедлайнером дійства стане Світлана Тарабарова – володарка національної музичної премії «Пісня року 2014» , заслужена артистка України Ірина Шабан, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Скулинець, а ведучою конкурсу буде переможниця 3-го сезону Ліги Сміху – Загорецька Людмила Степанівна.

Генеральний продюсер «Міс Принцеса України» Олександр Главацький запевняє: у всіх присутніх на дійстві від краси, блиску корон та стрічок паморочитиметься в голові, адже на червоному хіднику 30 конкурсанток зустрінуться із 50 титулованими принцесами минулих років.

Leave a Comment