Новини

Терміново потрібна допомога 8-річному Назару із Нововолинська

Восьмирічний Назарчик з Іванич потребує допомоги. Про це пише Володимирмедіа

Біда приходить завжди несподівано і підступно. У родині Студинських з Іванич занедужав восьмирічний син Назар. Зараз хлопчик перебуває на лікуванні у КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Волинської обласної ради у відділенні нейрохірургії. Попередній діагноз, який встановили хлопчику – об’ємний утвір стовбура головного мозку.
Днями йому провели надскладну операцію. Назарчика Студинського протягом 12 годин оперував лікар із США. Зараз хлопчик разом із батьками продовжує лікування і очікує остаточних результатів аналізів.  Лікування таких недуг, як відомо, потребує великих грошей.

Тому просимо всіх небайдужих людей долучитися до збору коштів на лікування цього доброго, сонячного хлопчика, аби він зміг видужати, встати на ноги і насолоджуватися дитинством. Назар – учень 3-В класу НВК «ЗОШ I-III ступенів №1-гімназія» смт. Іваничі. Допоможемо йому повернутися до навчання. Хтось гривнею, хтось щирою молитвою – Бог почує нас і побачить наші старання, допоможе хлопчику та його родині перемогти цю страшну біду.

Реквізити карти ПриватБанку: 4149 4971 0037 1956 Студинська Іванна Миколаївна.

Leave a Comment