Новини

У Луцьку відійшов у вічність знаний лікар

20 вересня 2019 року, передчасно, у віці 53 років відійшов у вічність наш колега, завідувач педіатричним відділенням Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, лікар онкогематолог дитячий Сергій Юрійович Миронюк, – повідомляє Волинь UA.

З часу закінчення Тернопільського державного медичного інституту ім. Горбачевського у 1994 році Сергій Миронюк працював у ВОДКЛ лікарем гематологом, а з 2005 року – завідувачем педіатричним відділенням з онкогематологічним центром. Маючи вищу кваліфікаційну категорію, він лікував хворих дітей, яким доля надіслала випробування – важку онко- та гематологічну патологію, виконував обов’язки обласного позаштатного спеціаліста управління охорони здоров’я та експерта з питань дитячої гематології, – ділиться спогадами колектив Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.   

Був справжнім патріотом, підтримуючи наших захисників і безпосередньо в якості лікаря надаючи медичну допомогу воїнам – захисникам в зоні проведення антитерористичної операції.

Відійшла у Вічність добра і щира людина, справжній професіонал. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних. Світлий, добрий спомин про Сергія Миронюка назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав і поважав, хто жив і працював поруч із ним.

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять про Сергія Миронюка вічно житиме у наших серцях.

Leave a Comment