Без категорії Волинь Новини

Лучани масово продають сурогат. Фото

За рік працівниками «Центру безпеки міста Луцьк» було зареєстровано 26 електронних звернень щодо сурогату алкоголю, а усних – понад п’ятдесят.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Інспекторами департаменту муніципальної варти за період з 01.01.2022 по 31.08.2022 було виявлено та зафіксовано 36 випадків продажу з рук сурогату алкоголю на території міста Луцьк, на що були складені протоколи про адміністративні правопорушення, які належать до правопорушень, що посягають на громадський порядок і громадську безпеку, а саме за ч. 3 ст. 156 КУпАП (23 протоколи), та за ч. 4 ст. 156 КУпАП (6 протоколів). Справи було направлено до Луцького міськрайонного суду Волинської області.

За результатами розгляду вищевказаних протоколів, судді Луцького міськрайонного суду Волинської області постановили визнати винними осіб, які займаються продажем з рук сурогату алкоголю та накласти адміністративні стягнення у вигляді штрафу. Загальна сума накладених штрафів на порушників складає 162 520 грн.

Департамент муніципальної варти звертає увагу громадян на те, що інспекторами й надалі будуть проводитись відпрацювання по виявленню фактів продажу алкогольного сурогату на території Луцької міської територіальної громади.