Без категорії

У Луцької міської ради є вільні кошти, але їх вже знають на що витратити

Депутати Луцької міської ради ділили вільний залишок коштів з міського бюджету

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 26 квітня, передає ІА Волинські новини.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, 400 тисяч гривень із вільних бюджетних залишків планують витратити на придбання автомобіля для Головного управління Національної поліції у відповідності до Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності.

Остаточне рішення щодо цього та інших бюджетних питань луцькі обранці громади приймуть під час сесійного засідання, що відбудеться у середу, 28 квітня.

Ще 1 мільйон гривень пропонують витратити на придбання мідного проводу та запчастин для Луцького підприємства електротранспорту, 500 тисяч – на капітальний ремонт спортивних майданчиків, 250 тис. – на геодезичну зйомку сміттєвого полігону в селі Брище, по 200 тисяч – на реконструкцію мереж зовнішнього освітлення та у якості субвенції на реалізацію програми з охорони навколишнього середовища, 50 тисяч – на дитячий клуб «Кордон».

За 150 тисяч гривень із вільних залишків планують придбати велосипед для заслуженого майстра спорту Яни Беломоіної.

Водночас на ремонт приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні виокремлять 4 мільйони 93 тисячі гривень із вільних залишків.

 

Leave a Comment