Без категорії Волинь Новини

На Волині затримали двох наркоторговців (Фото)

На Волині за добу правоохоронці затримали двох наркоторговців.

Зловмисників викрили в обласному центрі Волині та Горохівському районі. Їх затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Учора, 31 березня, співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва  прокуратури у Луцьку затримали 33-річного місцевого жителя під час збуту психотропної речовини амфетамін.

У правопорушника правоохоронці вилучили фасований для продажу амфетамін та гроші.

Цього ж дня у Горохівському районі правоохоронці затримали 31-річного місцевого жителя під час збуту наркотичного засобу канабіс.

При поверхневому огляді у зловмисника вилучили гроші та два поліетиленових пакети з рослинною речовиною, схожою на канабіс, які він зберігав з метою збуту.

Зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нещодавно у Луцьку поліцейські викрили організовану групу наркоторговців, котрі збували на території обласного центру амфетамін.

Повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

 

Leave a Comment