Волинь Новини

ВНУ підписав ще один меморандум

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з майстернею публічного лідерства і громадською організацією «Альянс нової генерації». Про це повідомили на сайті Волинського національного університету імені Лесі Українки.

«27 січня відбулося підписання угоди про співпрацю між ВНУ імені Лесі Українки в особі ректора Анатолія Цьося, майстернею публічного лідерства при кафедрі політології та національної безпеки Університету в особі її керівника, магістра Анни Хвисюк і громадською організацією «Альянс нової генерації» в особі Олександра Лазуки», –  розповіли на сайті університету та зазначили, що майстерня лише починає розвиватися.

«Нам важлива співпраця з усіма, хто у цьому також зацікавлений. Перша громадська організація, яка допомагає майстерні – це «Альянс нової генерації» на чолі з Олександром Лазукою. Саме він вніс значну лепту для започаткування такого проєкту як майстерня і став спікером на першому публічному заході», – зазначила Анна Хвисюк.

Ректор Університету Анатолій Цьось вважає таку співпрацю корисною, адже це сприятиме всебічному розвитку студентів, які зможуть реалізувати себе у різних соціальних сферах.

Leave a Comment