Новини

Мегашоколадно: готуємо печиво “Брауні” за найпростішим рецептом

Погода за вікном зовсім не радує: дощить і холоднішає з кожним днем. Діставши пуховик, ми менше хвилюємось про зайві сантиметри на талії, тож без зайвих вагань ласуємо смачненьким за чашкою кави, переглядаючи улюблений фільм.

«Магазинні» солодощі набридли, а стояти годинами за плитою теж не ваш варіант? Спеціально для читачів Волинь#infa: рецепт найсмачнішого шоколадного печива.

Інгредієнти

150 г шоколаду (чорний або молочний)
100 г борошна
40 г вершкового масла
100 г цукру
1 яйце
1 ч.л. розпушувача

Спосіб приготування покроково

Крок 1: шоколад розтопіть із маслом.
Крок 2: яйце збийте з цукром, поступово додаючи шоколадну масу.
Крок 3: додайте борошно та розпушувач.
Крок 4: тісто залиште в холодильнику мінімум на 30 хв.
Крок 5: сформуйте кульки та викладайте на підготовлене деко.
Крок 6: запікайте 10-15 хв у духовці розігрітій до 180 градусів.

Печиво повинне бути м’яким, тому не перетримайте!

Смачного!

Авторка: Ольга ВОЗНЯК 

Leave a Comment