Новини

У Києві купа піску ледь не стала “могилою” для дитини, — посинілу дитину дивом врятували

У суботу, 6 червня, в Києві стався інцидент – на 10-річну дівчинку обвалилася гора піску.

На щастя, очевидці встигли витягнути дівчинку і передати в руки медикам. Про подробиці події розповідає журналістка Дарина Вершиленко на своїй сторінці в Facebook, – передає Znaj.ua.

За словами дівчини, інцидент стався ввечері на Оболонській набережній, де насипана гора піску заввишки кілька метрів. Поки дорослі сиділи і відпочивали поруч, діти пустували в цій купі піску, почавши рити в ній траншею. У якийсь момент пісок обвалився, забравши з собою 10-річну дівчинку.

Ребенок провел 2 минуты под горой песка на Оболонской набережной и чудом выжил.Сидим на Оболонской набережной. Дети…

Gepostet von Dasha Vershylenko am Samstag, 6. Juni 2020

Першими оговталися діти – вони почали кликати на допомогу батьків і намагалися самостійно відкопати дитину. Коли вже на допомогу прийшли чоловіки, дівчинку вдалося витягнути з піску протягом 2-3-х хвилин. На щастя, коли дитина впала у неї залишився невеликий запас повітря під рукою, що допомогло їй не загинути в пастці. Коли ж дівчинку вже витягли вона була вся синя, але ще дихала.

На місце події прибули співробітники поліції і медики швидкої допомоги. Постраждалу дівчинку терміново госпіталізували. Дарина Вершиленко звернулася до Оболонської районної адміністрації, з проханням прибрати вже на наступний день цю гору піску.

Leave a Comment