Волинь Новини

У міській клінічній лікарні після ремонту відкрили відділення фізіотерапії

У клінічній лікарні Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади після ремонту відкрили відділення фізіотерапії. Впродовж року тут лікується понад 13 тисяч хворих.

Читайте також: Жителі волинської багатоповерхівки крали воду всім під’їздом

Про це повідомили на сайті Луцькради.

За словами генеральної директорки лікарні Лариси Духневич, у цьому відділенні проводять лікування, профілактику та реабілітацію фізичними методами, що сприяють ефективному лікуванню пацієнтів.

Зокрема: скорочують терміни лікування багатьох захворювань, проводять профілактику рецидивів і ускладнень, підвищують ефективність медикаментозної терапії. Також тут застосовують методи апаратної фізіотерапії, світлолікування, магніто-лазеротерапію, лікувальний масаж.

Протягом 2024 року у відділенні фізіотерапії провели ремонт кабінетів та коридору, що повністю змінило зовнішній вигляд відділення – пацієнти отримують процедури у значно комфортніших умовах, що також важливо для ефективного лікування.

Також в лікарні облаштували кабінет планової госпіталізації, створили зону очікування для пацієнтів, які поступають на планове лікування. Відкриття окремого кабінету планової госпіталізації дозволить «розвантажити» відділення екстреної (невідкладної) допомоги та забезпечити зручне планування стаціонарного лікування для пацієнтів.

Читайте також наші новини у Facebook