Волинь Новини

У медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінет

Медики волинської бригади відтепер надаватимуть захисникам і якісну стоматологічну допомогу.

Читайте також: На Волині затримали білоруску і росіянку: деталі

Про це повідомили у пресслужбі бригади.

Зазначається, що витрати на його створення взяли на себе стоматологи із Волинського осередку імплантологів України. Відтак, кабінет оснащений за усіма професійними потребами лікарів медичної роти.

«Відтепер медики «Сталевої Сотки» можуть надавати побратимам та посестрам ще одну дуже важливу послугу – якісну стоматологічну допомогу.

Проєктування мобільного стоматологічного кабінету, оснащеного за всіма професійними потребами та вимогами, а також усі витрати на його створення взяли на себе наші земляки із Волинського осередку імплантологів України із активним долученням небайдужих стоматологів Волині», – йдеться у дописі.

У медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінетУ медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінетУ медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінетУ медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінетУ медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінетУ медичній роті волинської бригади запрацював мобільний стоматкабінет

Читайте також наші новини у Facebook