Важливо Волинь Новини

Вічна пам’ять: на Волині поховали Героя Сергія Оніщука

Ковельська громада попрощалася з 39-річний Героєм Сергієм Оніщуком. Сім місяців рідні Героя, поки його вважали зниклим безвісти, чекали, надіялись, сподівались, що він живий, що вони його обіймуть, що він повернеться…

Читайте також: На Волині помітили Петра Порошенка, – соцмережі

28 січня Ковельська громада провела захисника в останню земну дорогу. Про це повідомили у Ковельській громаді, передає ВСН.

Народився Сергій у селі Білин, жив у Ковелі. Працював 17 років у пасажирському вагонному депо. Свій трудовий шлях розпочав зі слюсаря, був бригадиром, понад десять років – майстром. 25 лютого 2022 року Сергія мобілізували. Рік він служив у роті оборони територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Після чого, отримавши наказ, відбув у бойову частину.

Світлий, добрий, щирий, самовідданий, – саме таким в серцях рідних та близьких залишиться наш полеглий Герой.

Заступник начальника пасажирського вагонного депо Ковель Ігор Лехняк пригадав, що востаннє бачив Сергія влітку, коли він був у відпустці і купував квиток на потяг. Тоді він обіцяв повернутись. Усі чекали, але…

 

– Це людина, на яку можна покластись. Він був справжнім, надійним. Сергія поважали усі. Він добре знав свою справу і охоче ділився досвідом з колегами. Пам’ятаємо. Пишаємось.

 

 

Підтвердження не було дотепер. Сергія вважали зниклим безвісти після артилерійського ворожого обстрілу, а рідні і побратими до останнього вірили, що він – у полоні. Але днями експертиза підтвердила найстрашнішу з усіх можливих версій – Герой загинув 24 червня 2023 року внаслідок артилерійського ворожого обстрілу під час контрнаступальних дій поблизу села Роботине Запорізької області.

У Героя залишилася мама, дружина, син, сестра і брат.

Поховали Сергія Оніщука на Алеї Героїв міського кладовища.

Читайте також наші новини у Facebook