Волинь Новини

Місяць не дожив до дня народження: у Луцький район «на щиті» востаннє повернувся Герой Володимир Борис. Фото

У Мар’янівську громаду Луцького району «на щиті» востаннє повернувся 51-річний Герой Володимир Борис, – пише ВСН.

Читайте також: Штукатурка з хат сиплеться, а під хатами – болото: вулицю у Луцьку перетворили на трасу для фур

У середу, 15 листопада жителі громади навколішки, з прапорами і з встеленою квітами дорогою зустріли кортеж з тілом Героя. Про це повідомили у Мар’янівській громаді.

Нагадаємо, Володимир Борис, житель селища Мар’янівка, отримав поранення захищаючи Батьківщину, під час виконання бойових завдань з відсічі та стримування збройної агресії Росії проти України в районі населеного пункту Петропавлівка Куп’янського району Харківської області. Герой помер 14 листопада. 9 грудня йому мало виповнитися 52 роки. У Героя залишилася мама, дружина і син.

Похорон відбудеться 16 листопада 2023 року. Початок поховальної процесії в оселі загиблого об 11 годині.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до Храму святих апостолів Петра та Павла смт Мар’нівка (по трасі Горохів-Берестечко). Поховання відбудеться на кладовищі смт Мар’янівка. Просять жителів смт Мар’янівка, с. Цегів, с. Борочиче, та інших населених пунктів громади вшанувати Захисника України.

Редакція Волинь infa висловлює співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!

 

Місяць не дожив до дня народження: у Луцький район «на щиті» востаннє повернувся Герой Володимир Борис. ФотоМісяць не дожив до дня народження: у Луцький район «на щиті» востаннє повернувся Герой Володимир Борис. ФотоМісяць не дожив до дня народження: у Луцький район «на щиті» востаннє повернувся Герой Володимир Борис. ФотоМісяць не дожив до дня народження: у Луцький район «на щиті» востаннє повернувся Герой Володимир Борис. ФотоМісяць не дожив до дня народження: у Луцький район «на щиті» востаннє повернувся Герой Володимир Борис. Фото