Волинь Новини

Знай наших: на Волині продовжують шити одяг для військових

Працівники Дубівського ліцею і дитсадка «Дзвіночок» під час повномасштабної війни оволоділи навиками крою і шиття та у вільний від роботи час відшивають величезну кількість військового одягу.

Про це інформують на сторінці «Дубівська громада – громада позитивних змін» у фейсбук., передає Район. Ковель.

Нагадаємо, у Вербці вчителі об’єдналися для пошиття амуніції для військових.

«Та частіше ви бачили світлини, на яких наші Захисники одягнені в цей одяг, або ж отримують пакунки з одягом, під час приїзду до них на позиції, наших волонтерів – водіїв. З питань безпеки ми не завжди маємо можливість оприлюднювати усі світлини і відео з фронту, але повірте, щоразу наші воїни дякують майстриням за теплий і зручний одяг», – йдеться у дописі.

Доки в Дубівському ліцеї тривала підготовка до нового навчального року, у закладі дошкільної освіти «Дзвіночок» кипіла робота. Нині за вікном облаштовується найпростіше укриття, а в приміщенні закладу – шумлять швейні машинки. За досить короткий термін часу майстриням вдалось пошити 153 футболки, на черзі – плащі, бо ж осінь, а в дорозі – фліс для тепленьких, приємних до тіла, легких і зручних кофт, які так полюбляють воїни.

Про цю нашу швейну діяльність якось дізналась громадська організація «Центр турботи «Справа кожного», ото ж тканина з якої шились футболку і будуть шитись плащі придбана за їхній кошт, а це 20 тисяч гривень. А віддячили тут готовою продукцією – 50 футболок поїхали на фронт для захисників із Камінь-Каширського району.