Волинь Новини

До бюджету Луцької громади внесли зміни: на що витратять гроші

У Луцькій міській раді прийняли рішення внести зміни до бюджету громади.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Розподілили субвенцію з обласного бюджету та надали матеріальну допомогу в розмірі 100 тисяч гривень сім’ї загиблого військовослужбовця Анатолія Панасюка, який брав участь у відбитті військової агресії росії проти України.

Окрім цього, депутати виділили майже 100 тисяч гривент на придбання тепловізорів для потреб територіальної оборони. 17 мільйонів гривень – на закупівлю військової форми та 6, 5 мільйонів гривень на тактичне взуття. За ці кошти Луцька міська рада та Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» на умовах співфінансування придбають п’ять тисяч комплектів зимової форми та взуття для воїнів ЗСУ.

Також депутати збільшили поточні видатки на реалізацію Програми розвитку цивільного захисту Луцької міської територіальної громади на 2021–2025 роки для укріплення об’єктів критичної інфраструктури в сумі 200 тисяч гривень та на ремонтні роботи з усунення аварійної ситуації в житловому фонді. На ці потреби спрямували мільйон гривень.

Разом з тим, депутати розподілили понад 1 млн грн свого депутатського фонду, а також спрямували понад два мільйони гривень на реалізацію Програм з покращення матеріально-технічного забезпечення військових частин, проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Луцької міської територіальної громади на 2022 рік та забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2021–2023 роки.