Важливо Волинь Новини

«Вважаю себе людиною непублічною, тому не люблю багато говорити», – Леонід Джулінський

Про луцького підприємця Леоніда Леонідовича Джулінського (молодший син відомого у Луцьку бізнесмена, нині покійного Леоніда Володимировича Джулінського) нам було відомо хіба що зі сторінок місцевих інтернет-видань, та й ті виставляли його не у кращій епостасії, але зараз не про це.

Раніше журналісти видання Волинь infa щне до повномасштабної війни висвітлювали кілька благодійних проектів за участю Леоніда Джулінського.

«Я не люблю говорити про те, кому допомагаю, хочеш і маєш зробити щось добре, зроби це мовчки», – каже луцький бізнесмен.

«В нас було кілька важливих на мою думку проектів рамках програми з протидії поширенню наркоманії та інших негативних проявів серед дітей та молоді у Луцькій міській територіальній громаді. Також підтримували проект організації школи сімейного життя і багато інших», – розповідає Леонід Джулінський.

Підприємець каже, що розповідає про це вперше, адже його більше цікавить кінцева мета проекту а не медійна складова.

«Мене не цікавить піар, якщо Ви заглянете в інтернет, то побачите, що я й так там достатньо відомий, хоч і не з найкращої сторони (… сміється). А якщо серйозно, то ситуація доволі неприємна, але від мене ніхто не дочекається розбірок на публіку чи обливання когось брудом, це не мої життєві принципи. Та якщо вже ми про це заговорили, то остаточну крапку у цій справі поставив суд, і майже всі справи у суді протилежною стороною програні, крім того суд присудив їм компенсувати всі витрати», – каже Джулінський.

Днями журналісти інформаційного видання Волинь infa на сторінці одного з благодійних фондів знайшли інформацію про те, що Леонід Джулінський активно допомагає нашим захисникам, зокрема, було передано вже дві автівки.

 «Допомагають нашим хлопцям волонтери, які працюють 24 години на добу, сім днів на тиждень, за що їм велика дяка. Те що ми передали дві автівки, тепловізор чи ще щось там, це не варте того, щоб говорити про це в ЗМІ чи десь іще. Це наш обов’язок, бо вони роблять для нас набагато більше, тому будемо допомагати і далі», – каже Леонід Джулінський.

 

P.S. На цьому наша кава з Леонідом Леонідовичем закінчилась, але ми встигли взяти з нього обіцянку, що наступного разу це буде дві кави і повноцінне інтерв’ю.