Важливо Волинь Новини

Повернення McDonald’s: чи відкриють ресторан у Луцьку?

Як стало відомо, в коментарі OBOZREVATEL, в українському офісі McDonald’s заявили, що справді є амбіції відновити роботу в окремих регіонах, проте конкретного рішення, планів та графіків відкриття немає, передає Високий Замок.

«Зараз ми постійно оцінюємо ситуацію. У деяких областях ми маємо амбіції відновити роботу, але в поточній ситуації не можемо озвучувати конкретні плани.

Слідкуйте за оновленнями, як тільки у нас будуть плани, ми їх не приховуватимемо. Але зараз планів відкривати ресторани в серпні немає, втім у нас є амбіції відновити роботу в майбутньому», — пояснила Алеся Муджирі, керівниця відділу зв’язків із громадськістю у McDonald’s.

Раніше Дмитро Кулеба також похвалився успіхами у цьому процесі: кілька тижнів тому Україні вдалося встановити зв’язок з українським офісом, а потім і зі штаб-квартирою МакДональдз у США.

Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже МакДональдз є одним  із найбільш відомих американських брендів. Процес рухається.

СЕО мережі Юлія Бадрітдінова не назвала строків відкриття ресторанів і відмовилася коментувати перемовини з Міністерством зовнішніх справ.

Втім, за її словами, наразі МакДональдз активно працює над оновленням протоколів безпеки. Ресторани не працюватимуть під час повітряних тривог.

“Оновлення протоколів безпеки включає перегляд кожної нашої локації на предмет наявності поряд бомбосховищ. Коли звучить сигнал “повітряна тривога”, ресторани терміново мають зачинятися, що само по собі є досить непростим процесом, оскільки ресторан  — це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів”,  — зазначила Бадрітдінова.

Хоча й остаточної дати повернення ще немає, однак процес уже запущено, і є надія, що скоро українці почують хороші новини про повернення МакДональдз.