Важливо Волинь Новини

Столичний бар підтримав луцьких “сонячних” баменів: за каву у “Старому місті” можна безкоштовно поїсти у Києві

Столичний бар SKLAD.BAR підтримав відкриття луцької кав’ярні “Старе місто”, у якому барменами працюють хлопці із синдромом Дауна. Аби допомогти справі Андрія Мельник та Валентина Новосада батьки яких і відкрили кав’ярню, власники київського закладу пропонують безкоштовне замовлення на суму до 300 гривень за кожен фіскальний чек луцького кафе «Старе місто» із сумою від 100 гривень.

Адміністрація київського бару розповіла виданню Волинь infa, що з їхніх відвідувачів ще ніхто не встиг долучитись до цієї акції, але вони дуже сподіваються, що люди таки підтримають цю ініціативу. А фінансові збитки власників закладу зовсім не хвилюють.

“В нас дуже лояльна компанія, для нас долучитись таким чином – не проблема. Керівництву це здалось цікавим, тому те, як багато ми витратимо коштів – не має значення взагалі. Ми таким чином хочемо підтримати хлопців і можемо собі це дозволити.”, – розповіла менеджерка Вікторія.

Адміністрація бару каже, подібних проектів у них ще не було, тож такий досвід у них вперше. Але вони готові приймати людей, які відвідували луцьку кав’ярню “Старе місто” і чим більше, тим краще.

Leave a Comment