Більше 50 осіб долучилося до участі в професійних майстер-класах, організованих Асоціацією кулінарів України
Цими днями в новоствореному навчально-практичному центрі сучасних харчових технологій Камінь-Каширського вищого професійного училища пройшов парад майстер-класів кухарів з Житомира (Віктор Беляк), Києва (Олександр Ярош), Черкас (Олександр Дахно), Харкова (Андрій Змієвський), Луцька (Антон Линда). Про це інформує Камінь-Каширське ВПУ.
Більше 50 осіб долучилося до участі в професійних майстер-класах, організованих Асоціацією кулінарів України. Це педагоги закладів професійної освіти Волині, фахової передвищої освіти кулінарного профілю, працівники закладів ресторанного господарства Камінь-Каширського району.
9 майстер-класів було проведено зірковими кухарями в кухні-лабораторії навчально-практичного центру, що супроводжувалися трансляцією на демонстраційний екран у фоє центру.
Учасники заходу ознайомилися з інноваційними підходами в технології приготування страв, з новими смаками та техніками, підвищили свій професійний рівень а також отримали сертифікати Асоціації кулінарів України про підвищення кваліфікації в обсязі 18 годин.