Волинь Новини

Волинська ОДА проінспектувала Гнідавський цукровий завод. Фото

Сьогодні начальник управління агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко побував з робочим візитом на Гнідавському цукровому заводі, де мав можливість ознайомитись з роботою підприємства та зустрітися з трудовим колективом.

Про це інформують на сайті підприємства

До слова, 12 травня  ПрАТ “Гнідавський цукровий завод” розпочав переробку цукру-сирцю із цукрової тростини. Цьому передували значні підготовчі роботи: реконструйовано залізничне господарство; станцію фільтрації стандарт-сиропу; всі роботи проведені протягом двох місяців. У Підсумку сьогодні Гнідавський цукровий завод виробляє 600 тонн цукру за добу, якого вже виготовили більше 2,5 тисяч тонн.

Вже зараз підприємство створило 142 робочих місця з достойною заробітною платою,і майже півтори сотні волинян не мусять «шукати щастя» за кордоном.

«Гнідський цукровий завод одне з провідних волинських підприємств, яке створює робочі місця та дбає про економіку краю», – наголосив Юрій Горбенко.

Також було обговорено питання, яке протягом останніх днів не сходило зі шпальт волинських видань, зокрема появу так званого «чорного диму». Варто зауважити, що на підприємство тримає це питання на контролі, а викиди в атмосферне повітря не перевищує гранично допустимих норм.

 

До слова, цикл зміни кольору викидів відбувається не більше 30 секунд, що можна було наочно спостерігати при роботі оператора, який відслідковує всі ці процеси.

Як запевнив голова правління ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» Василь Муха розмови про «їдкий дим» та «нестерпний сморід» ніщо інше як просто перебільшення, яке вводить людей в оману.

Leave a Comment