Важливо Волинь Інтерв’ю Новини

Зрештою, я не новий Винник, я – Андрій Кравченко, – відомий артист про схожість з Олегом Винником, дует зі Славою Камінською і не тільки

Українського співака Андрія Кравченка давно полюбили слухачі за його неймовірний голос та запал. Крім цього,  його часто порівнюють з відомим виконавцем Олегом Винником. Журналістам Волинь infa заслужений артист естрадного мистецтва України розповів яка повинна бути музика під час повномасштабного вторгення, перше знайомство зі Славою Камінською і не тільки.

 

Андрію, чи бували Ви раніше на теренах Волині?  Які враження від «волинян, волиняк»?
На Волині я не вперше.
Ба більше, мені знаний вислів про «волиняк», який відповідає дійсності.До повномасштабного вторгнення мені вдалося побувати у містечку, який знаходиться неподалік кордону. Саме там я проводив корпоратив. Відтак я познайомився з волинянами. Я твердо переконаний, що це є справжні, світлі люди. До слова, на тамтешньому святі вперше я почув гімн Волинського краю «Волинь моя, краса моя…». Зрештою, відчувши цю спорідненість душ, мені захотілося цю місцевість відвідувати частіше..

Яким був Андрій Кравченко до війни і яким став під час повномасштабного вторгнення?
Зізнаюсь, певною мірою на мене війна повпливала позитивно, оскільки я для себе чимало переосмислив. І це не через те, що саме у найважчий період для країни я почав свій творчий шлях. Я почав по – іншому мислити. До війни багатьом українцям було щось усе не так…

А нині ми побачили ціну життя і зрозуміли, що необхідно жити зараз і не відкладати нічого. Вочевидь, завдяки цьому усвідомленню в мене пішла кар’єра вгору…
Найголовніше, аби бомби не летіли і москалів не було на нашій землі! А все інше можемо зробити, тому що ми – сильні.

Яка має бути під час війни?
Різнопланова. Ми – сильна, міцна незламна країна. Якби ми «зламалися » –  програли б війну. Відтак, коли б лунали сумні пісні, ми також програли б війну. Автори, які пишуть музику – створюють її по своїх відчуттях. Я також пишу музику і слова. До слова, більшість пісень, які я виконую є власні.

У моєму репертуарі є пісня, яка має назву «Діти війни». Вона вкрай тяжка композиція, я рідко виконую її нині на концертах. Таким чином, я прагну аби слухачі не згадували біль, адже його нині й так досхочу.

Ви мали колаборацію з популярною співачкою Славою Камінською. Як відомо, нерідко її характеризують, як скандальну та екстравагантну артистку. Розкажіть про цей досвід у спільній роботі «Зупини».
Зізнаюсь, спочатку я мав хвилювання, подекуди переймався. На перший погляд, це жінка, яка втілює владу. Утім, під час першої зустрічі, за сніданком я помітив дівчинку невисокого росту з добрими очима. Вона – справжня. Ми за один день записали пісню, а наступного дня – зняли кліп.

В українському шоу – бізнесі Вас порівнють з Олегом Винником. Чи імпонує Вам подібне порівняння ? Як Ви ставитесь до творчості цього артиста?
Я до цього ставлюсь нормально, хоча особисто не знаю Олега. Утім, пісні у цього артиста хороші, адже вся країна знала їх. Люди завжди порівнюють. Його також у свій час порівнювали з іншими співаками. Зрештою, я не новий Винник, я   Андрій Кравченко.
У мене є власні очі, волосся і голос, який ніхто не може підробити. Ті, хто знає мене понад 15 років, усвідомлюють, яким голосом володів я тоді. Зрештою, голос не змінився.

Чи маєте Ви другу половинку?
Щастя любить тишу. Хто знає, той знає. Скажімо так, чоловік який співає про любов, просто так не співає про такі сильні почуття.

Як відомо, Ви увійшли до рейтингу “ТОП-100 видатних чоловіків Київщини”. Розкажіть детальніше про це.
Існують різноматні організації, які створюють численні конкурси. Відтак, мені зателефонували і повідомили, що мене включили у “ТОП-100 видатних чоловіків Київщини”.

До слова, до цього рейтингу увійшли чимало відомих людей із шоу – бізнесу, зокрема Дмитро Ступка.

Побажання волинянам?
Зичу віри у себе! Вірити у перемогу! Любити життя та дякувати своїй долі, адже саме в той момент доля може бути Вашим вірним другом!
Ви — центр соціуму, а він навколо Вас! Робіть, те що Вам подобається!

Читайте також наші новини у Facebook