Важливо Волинь

Волинь в скорботі: на війні з росією загинули ще двоє мешканців краю. ФОТО

На жаль, у війні з російським агресором загинув волинянин Богдан Васильчук. Про це повідомила очільниця Поворської громади Інна Бондарчук у Фейсбуці.

«Загинув Герой нашої громади із села Ситовичі Васильчук Богдан Васильович, 1991 року народження.

У цей час уся Поворська громада схиляє голови в глибокій скорботі. Приносимо співчуття дружині, батькам та рідним, розділяємо ваш біль втрати», – йдеться у дописі.

Як повідомив у Фейсбуці міський голова Ковеля Ігор Чайка, Богдан Васильчук Васильович загинув 28 квітня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Крюкове Лозівського району Харківської області.

Також сьогодні стало відомо про загибель жителя села Рівне Ковельського району Івана Ставнійчука, передає ІА Волинські новини.

«Надійшла трагічна звістка про загибель нашого земляка, жителя села Рівне Ставнійчука Івана Анатолійовича! Висловлюємо щирі співчуття дружині, доньці та родині загиблого. Розділяємо Ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі! Його ім’я навіки буде викарбуване на сторінках історії нашого краю як взірець мужності, патріотизму, незламності. Пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях! Вічна слава Герою! Інформацію про час і дату зустрічі Героя повідомимо додатково», написав на своїй сторінці у Facebook голова Рівненської ТГ Юрій Фініковський.

Вічна пам’ять Героям!