Важливо Волинь

Від ворожих рук окупантів загинув досвідчений директор школи з Волині. ФОТО

Як стало відомо, у боротьбі з окупантами загинув директор школи села Бережниця Камінь-Каширського району Володимир Савчук.

Про це у Фейсбуці написала очільниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, передає ІА Волинські новини.

«На жаль, знову гірка звістка сколихнула район. У боротьбі за Україну загинув наш краянин, директор школи села Бережниця, батько трьох дітей, учасник АТО 2014 – 2015 років Володимир Савчук. Подвиг Героя – всенародний, пам’ять про нього – вічна».

Як зазначають на сайті Камінь-Каширської РДА, 29, 30 квітня, 1 травня цього року у зв’язку із загибеллю Володимира Савчука оголошені днями жалоби на території району.

«Як? Якими словами звернутися до дружини, трьох дітей, як втішити стареньку маму, як підтримати сестричок?

Гірка звістка приголомшила. Загинув батько, чоловік, син, брат, друг, колега – Савчук Володимир Федорович, директор школи села Бережниця. Патріот, який добровольцем захищав країну в 2014 – 2015 роках, і зараз пішов боронити свою Вітчизну.

Ще влітку, повертаючи його із Польщі, я дуже хотів, щоб Володимир був у сім’ї, тішився успіхами синів і доні, підтримував дружину, рідних, маму, щоби вчив дітей, був наставником педагогів. У нього це виходило. Але своє життя віддав за мирне життя всіх нас. Слава Герою!» – відреагував на загибель Володимира Савчука голова Маневицької ТГ Олександр Гаврилюк.