Волинь Новини

На «Ягодині» виявили незадекларовану техніку на 1,2 млн грн у рейсовому автобусі

Під час перевірки рейсового автобуса «Щецін – Кривий Ріг» митники виявили незадекларовану техніку брендів Apple, Samsung та Huawei. Загальна вартість товару оцінюється приблизно в 1,2 млн грн.

Читайте також:Низький уклін: на Волині попрощалися із полеглим Героєм

 

Про це повідомляє Волинська митниця

 

 

«Волинські митники на посту Ягодин в рейсовому автобусі Щецін – Кривий Ріг, що повертався на батьківщину, виявили незадекларовану продукцію Apple, Samsung та Huawei орієнтовною вартістю 1,2 млн грн», – повідомляють у відомстві.

 

 

Загалом у двох пластикових коробках, що були у багажному відділенні автобуса виявили 78 мобільних телефонів, планшетів, смарт-годинників та аксесуарів до них.

Митника склали протокол про порушення митних правил за ознаками ч. 2 ст. 471 Митного кодексу – недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами, тягне за собою накладення штрафу в розмірі 30 відсотків вартості цих товарів.

 

На «Ягодині» митники виявили незадекларовану техніку на 1,2 млн грн у рейсовому автобусіНа «Ягодині» митники виявили незадекларовану техніку на 1,2 млн грн у рейсовому автобусі
Читайте також наші новини у Facebook