Волинь Новини

У Любешеві відзначили День Державного Прапора України та День Незалежності України

Урочистості з нагоди державних свят.

Читайте також:Віддав найдорожче: на фронті поліг воїн з Луцька

23 серпня в Любешеві відзначали День Державного Прапора України та 33 річницю Незалежності України. Про це інформують на сайті Любешівської селищної ради.

На центральній площі селища відбулася урочиста церемонія підняття синьо-жовтого стяга та покладання квітів. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, а також усіх загиблих через вторгнення Росії. Ведучі нагадали про етапи становлення Незалежності нашої країни.

З нагоди державних свят до присутніх звернувся секретар Любешівської селищної ради Юрій Боснюк, котрий зазначив, що в нинішній складний час поняття Незалежності та державних символів України набуло особливого змісту.  Бо саме незалежність зараз дається нам дуже і дуже дорогою ціною. Сьогодні український прапор викликає повагу по всьому світу завдяки мужності нашого народу. Настане день і він  стане символом нашої Перемоги

Він також подякував усім, хто робить українську незалежність міцною. А найперше – захисникам і захисницям – за мужність та самовіддане служіння українському народу.

Окремо промовець згадав героїв, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України.

Читайте також наші новини у Facebook