Волинь Новини

У Камінь-Каширській міській раді відбувся шостий виконком

Сьогодні 20 червня, відбулося шосте засідання виконавчого комітету.

Читайте також: Стало відомо, яка вартість молодої картоплі на ринку у Камені-Каширському

Про це інформує сайт Камінь-Каширської громади, передає Район. Камінь – Каширський.

Виконуючий обов’язки начальника управління гуманітарної політики  Камінь-Каширської міської ради Сергій Лукашук інформував про закінчення 2023 – 2024 навчального року та підготовку освітніх установ до роботи у новому 2024 – 2025 навчальному році.

Члени виконкому працювали над питаннями надання в оренду елементів благоустрою з метою здійснення торгівельної діяльності фізичним особам-підприємцям, про присвоєння адрес обєктам будівництва. 

Для мешканців громади, які опинилися в складних життєвих обставинах було виділено з міського бюджету грошову матеріальну допомогу. Фінансову підтримку отримають зокрема члени сімей загиблих та  поранених військовослужбовців на лікування, громадянам на поховання членів сім’ї, близьких родичівгромадянам на подолання наслідків пожежі.

Члени виконавчого комітету порушили клопотання перед Волинською обласною державною адміністрацією про внесення подання Президенту України щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  жительці села Олексіївка, багатодітній матері, яка  народила семеро дітей та  виховала до 8-річного віку п’ятеро дітей.

Також були розглянуті питання поставлені Службою у справах дітей, що стосуються захисту прав неповнолітніх мешканців громади.

Читайте також наші новини у Facebook