Важливо Волинь Новини

Трагічна звістка: Волинь втратила ще одного свого сина

Як стало відомо, Волинь втратила ще одного свого сина.

Читайте також:Від ран на фронті загинув солдат з Полісся

Трагічну новину повідомили на сторінці Методичної служби ЗП(ПТ)О “Луцького професійного коледжу технологій та сервісу”

“Страшна звістка знову сколихнула Луцьке вище професійне училище. 12 березня 2024 року, захищаючи свободу і незалежність нашої держави, загинув боєць 101 батальйону ТРО, житель села Журавець Затурцівської громади ВАСИЛЬ ГЕОРГІЙОВИЧ СОКОЛЮК, 01.10.1971 року народження. Останній свій бій військовослужбовець прийняв в районі населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області.
Соколюк Василь Георгійович навчався в Луцькому вищому професійному училищі з 01.09.1988 року по 28.06.1989 року за професією “Оператор автоматичних і напівавтоматичних ліній, верстатів і автоматів”.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого захисника знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас!”, – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook