Волинь Новини

На Горохівщині чоловік бив колишню дружину та чіплявся до поліцейських

Як стало відомо, у селі Озерці нетверезий чоловік вдарив колишню дружину та погрожував поліцейським. Суд визнав його винним та призначив штраф у розмірі 255 гривень.

Читайте також: Кошельник склав мандат депутата Волинської обласної ради

Про це журналісти Район.Горохів дізналися із рішення суду, оприлюдненого 15 березня.

До Горохівського районного суду Волинської області з відділення поліції №2 (м.Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області надійшли матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка за ч.1 ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування), ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця).

Чоловік 29 лютого 01:50 вчиняв домашнє насильство психологічного та фізичного характеру відносно колишньої дружини, завдав шкоди її психологічному здоров’ю, ображав нецензурними словами, вдарив.

Крім того, о 02:16 в селі Озерці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння виражався нецензурною лексикою в сторону працівників поліції, які прибули на виклик, шарпав за верхній формений одяг, погрожував фізичною розправою, на прохання припинити неправомірні дії не реагував.

В судовому засіданні чоловік вину визнав, підтвердив обставини, зазначені в протоколах про адміністративні правопорушення.

Суд визнав чоловіка винним та призначив адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 255 гривень, також 605 гривень 60 копійок судового збору.

Постанова судді набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги та може бути оскаржена до Волинського апеляційного суду протягом десяти днів з дня її винесення через Горохівський районний суд Волинської області.

Читайте також наші новини у Facebook