Важливо Волинь Новини

У громаді на Волині – жалоба за полеглим Героєм

Як стало відомо, на всій території Іваничівської територіальної громади оголошено триденна жалоба у зв’язку із смертю воїна-краянина.

Читайте також: Минають роковини з Дня загибелі волинського захисника

Трагічну новину повідомили на сторінці Іваничівської селищної ради.

“Повідомляємо мешканців Іваничівської територіальної громади про те, що очікуємо прибуття тіла померлого військовослужбовця Олександра Чури 22 лютого 2024 року в селище Іваничі по маршруту Нововолинськ – Іваничі. Зустріньмо гідно нашого Героя коридором пошани…
Кортеж прибуде в Іваничі та буде рухатися орієнтовно о 12.30 годині по вулицях: Вільної України, Грушевського, Дружби, до будинку, де проживав військовослужбовець Олександр (вул. Незалежності, 45). Далі траурний кортеж буде їхати через центр Іванич до Свято-Покровського храму селища Іваничі.
Поминальна панахида відбудеться о 13.00 годині у Свято-Покровському храмі.
У зв’язку з передчасною смертю нашого земляка Чури Олександра Андрійовича на всій території Іваничівської територіальної громади оголошено 21-22 лютого 2024 року днями жалоби.
Для вшанування пам’яті померлого військовослужбовця у російсько-українській війні просимо приспустити Державні Прапори з чорними стрічками на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій”, – йдеться у дописі.

Читайте також наші новини у Facebook