Важливо Волинь Новини

Маневицький край: у рідному селі попрощалися з загиблим Героєм. ФОТО.

Провести в останню дорогу українського захисника у рідному селі Цміни прийшли односельчани, родина, друзі, представники влади та військові.

Про це повідомили на сайті Маневицької селищної ради, передає Район. Маневичі.

Василь Клепанчук з початку повномасштабного вторгнення став на захист України. Ніколи не боявся труднощів, за словами командирів військової частини, свої обов’язки військовослужбовця виконував зразково та користувався авторитетом серед побратимів.

Виріс у багатодітній родині. Працював на будівництві у Києві. Вдома на нього чекали дружина, діти та мама. Загинув воїн 21 березня 2023 року в наслідок мінометного і танкового обстрілу, виконуючи бойове завдання на території Луганської області.

Напередодні домовину з тілом захисника зустрічали жителі громади. Чин похорону за упокій душі українського бійця звершили священники Православної Церкви України на чолі з благочинним Маневицького району протоієреєм Андрієм Закидальським. Поховали Василя Клепанчука з почестями на місцевому кладовищі.

«Він жив, кохав, працював, ростив своїх кровиночок, мріяв та будував плани на майбутнє, але війна все зруйнувала. Вічна пам’ять воїну, який загинув за вільну та незалежну Україну. Щирі співчуття родині», – йдеться в повідомленні.