Важливо Волинь Новини

Сьогодні мужньому Герою з Волині виповнилося б 40 років. ФОТО.

Як стало відомо, у бою з окупантами загину Столярук Ігор Миколайович 15 березня 1983 року народження.

Ігор народився жив і навчався на Волині у селі Гірка Полонка. Проходив строкову службу.

З перших днів війни,яка розпочалася у 2014 році ,Ігор мужньо пішов захищати рідну землю від посягань ворога.У складі 44 алтелерійській бригади у першому гаубічноми дівізіоні. Рік відслуживши у 2016 році пішов служити у складі 14 ОМБ імені Князя Романа Великого в піхоту.

У усі ці роки Ігор опановував різні види зброї,пройшов курси і навчання молодшого сержанта.Вивчив багато видів зброї,багато своїх знань і навичок передав своїм побратимам. А у 2021році воював у складі 128 окремої Гірсько -Штурмової Закарпатської бригади. Брав безпосередню участь в Антитерористичній операції на території Донецької і Луганської областей.

У свої 39 був учасником бойових дій,ветеран війни.За сумлінну службу, мужність,героїзм,сміливі дії під час виконання бойових завдань, нагороджений численними грамотами і нагородами. З початком повномасштабної війни пішов воювати у складі 14 бригади Імені Князя Романа Великого.

7серпня 2022року, Ігор героїчно загинув ,прикривши собою двох побратимів від алтелерійського обстрілу, в напрямку Соледар біля села Яковлівка Донецької області.