Волинь Новини

У Ковельському МТМО тепер доступні процедури пресотерапії

Як стало відомо, у центральній районній лікарні Ковельського МТМО пацієнти можуть пройти курс лімфодренажного масажу стиснутим повітрям.

Завдяки цій процедурі стимулюється робота лімфатичної системи, відновлюється водний баланс організму, нормалізується циркуляція крові у м’язах, покращується еластичність шкіри та її зовнішній вигляд, роз’яснюють на фейсбук-сторінці Ковельського МТМО, передає Район. Медицина.

Для пресотерапії використовується обладнання зі спеціальним костюмом, який складається з окремих частин (манжетів): штанів, поясу-корсету та нарукавників. Програмне забезпечення регулює інтенсивність і час тиску повітря.

Пресотерапія абсолютно безболісна. Хвилеподібна подача повітря імітує м’язові скорочення і сприяє поліпшенню лімфо- і кровотоку. У результаті з організму виводиться надлишок рідини, зменшуються набряки (зокрема й посттравматичні і післяопераційні), знижується вага, зникає відчуття втоми в ногах, активізуються обмінні процеси, зменшується целюліт, шкіра стає пружною та підтягнутою.

Крім того, пресомасаж рекомендують для профілактики хвороб судин нижніх кінцівок.

Хоча процедура проста, все ж має протипокази. Тому радимо проконсультуватися з сімейним чи лікуючим лікарем.

Дізнатися більше та записатися на курс пресотерапіїї можна за номером телефону: 050 468 15 89