Волинь Новини

Герой: на Іваничівщині вшанували пам’ять загиблого військовослужбовця

Як стало відомо, 6 січня, в день народження загиблого Героя Віталія Дідика керівництво Іваничівської громади, рідні та близькі вшанували пам’ять загиблого військовослужбовця.

Сьогодні Віталію виповнилося б 28 років. Про це повідомляють на сайті громади, передає Район. Іваничі.

Дідик Віталій Миколайович загинув 14 травня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Успенівка Запорізької області. 

Віталій Дідик народився в селі Мишів, тут виростав, навчався у школі, закінчив її. Ніколи не пасував перед труднощами, служив у зоні АТО, був у гарячих точках, де велися запеклі бої.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України продовжив захищати рідну країну. Віталій був розвідником розвідувального взводу механізованого батальйону. В ході виконання бойового завдання залишився вірний військовій присязі, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину. 

У словах вшанування пам’яті загиблого Героя селищний голова Лідія Томашевська закликала ніколи не забувати подвигу наших Героїв, які віддали найцінніше – своє життя, захищаючи право українців самостійно господарювати у своєму домі, на своїй рідній землі.

Вічна пам’ять і слава Герою!