Волинь Новини

На Волині депутата нагородили за допомогу військовим

Як стало відомо, відбулась чергова сесія Ковельської районної ради.

Засідання провів 30 листопада 2022 року її голова В’ячеслав Шворак. Про це написали на сайті Ковельської районної військової адміністрації.

Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять тих, хто віддав своє життя за волю Українського народу у боротьбі з російським агресором.

Під час засідання начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен роз’яснила ситуацію щодо електропостачання в районі. Зазначила, що енергетики докладають всі необхідні зусилля і роблять все можливе, щоб відновити електропостачання для жителів району. Закликала проявити терпіння та з розумінням поставитися до ситуації, яка склалася на сьогоднішній день внаслідок руйнування об’єктів критичної інфраструктури.

Напередодні дня місцевого самоврядування Ольга Черен привітала присутніх зі святом, передає Район. Стара. Вижівка.

За активну волонтерську діяльність, спрямовану на підтримку Збройних сил України, особисті заслуги у вирішенні питань соціально-економічного і культурного розвитку територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації нагородили депутата районної ради Михайла Шлапая.